Versartile Ars Poetica

Napjainkban divatos, jól ismert és keresett ékszer az üveglencsés típus. A készítéstechnika lehetőséget biztosít, bármilyen motívum, téma grafikai feldolgozására. Épp ezért is kapta az ékszercsalád a sokszínűséget jelentő, művészi alkalmazásra utaló Versartile márkanevet. Munkáimban egyesül az egyedi, kis-szériás termékeket jellemző exkluzivitás és a kedvező árfekvés. Saját készítésű üveglencsés ékszereimet többéves technikai és értékesítési tapasztalattal kifejezetten viszonteladásra készítem.

 

A nyakékek, fülbevalók, karkötők, gyűrűk és különböző hajékítmények önállóan és kollekcióban is megállják helyüket. Antikolt, antiallergén felületkezelésű fém öntvény alapokkal dolgozom. A domború üveglencse alá illeszkedik a grafikai díszítmény. A lencse optikai hatása külön izgalmassá teszi a befoglalt képet.

 

Legnépszerűbb sorozataim az emberiség régmúltban gyökerező, egyetemes kulturális örökségéből merített díszítmények, geometrikus és figurális kompozíciók, realisztikus és stilizált növényi és állati ábrázolások. Kedveltek a levendula, rózsa, különböző gyógynövény, ló, madár és pillangó ábrázolások változatai, valamint a mesefigurák. Széles körű érdeklődésre tartanak számot a magyar népművészet motívumai,
a műemléki értéket hordozó épületek részletei (padlómozaikok, színes üvegablakok, festészeti-, illetve szobrászati díszítmények szegmensei).
A tradicionális, organikus szimbólumok és számtalan egyéb, pozitív jelentést hordozó ornamens ékszerként viselve a személyiség kifejezését jelenti.

A folyamatosan készülő, mindenki számára elérhető ékszereket esztétikus, szépségüket mértéktartással kiemelő, saját márkás, Versartile csomagolásban kínálom. Egyedi megrendelések esetén nemcsak az ékszer tervezésére fordítok gondot, hanem a megrendelő arculati elemei is rákerülhetnek a saját csomagolásra.

 

Vállalkozásom célja, hogy olyan minőségi ékszereket, öltözetkiegészítőket készítsek, amelyek egyben funkcionális, esztétikus és az ajándéktárgy kategóriára jellemző módon széles vásárlói közönség számára elérhető áru termékek. Nem utolsó sorban, pedig képi formában hordozzák a sokféle természeti vagy kulturális érték, örökség jegyeit.

 

Értékesítő partnereim között elsősorban nívós árukínálattal rendelkező viszonteladók, állami és privát fenntartású, elsősorban természeti és történelmi értékeket bemutató létesítmények üzletei, múzeumi boltok, látogatóközpontok, nemzeti parkok, kiemelt idegenforgalmi célpontok kereskedelmi egységei sorakoznak.

 

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is viszonteladó partnereim között tisztelhetem!

REFERENCIA

 

Referenciáim közül néhány ajándéktárgybolt

Balaton-felvidéki Nemzeti Park–
Levendula Ház Látogatóközpont
(Tihany)

Budavári Nagyboldogasszony-templom (Mátyás-templom, Budapest)

Dobó István Vármúzeum, Várbolt (Eger)

Gödöllői Királyi Kastély (Gödöllő)

Helikon Kastélymúzeum (Keszthely)

Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont (Hortobágy)

Kerekerdő Élménypark, Reneszánsz ajándékbolt és
Középkori piactér
(Debrecen)

Kinizsi vár (Nagyvázsony)

Magyar Állami Operaház, Opera Shop (Budapest)

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (Budapest)

Néptáncosok Kellékboltja (Budapest)

Pannonhalmi Bencés Főapátság (Pannonhalma)

Prímás Pince Látogatóközpont (Esztergom)

Reneszánsz Ajándék webáruház, reneszanszajandek.hu

Sümegi vár (Sümeg)

Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Szentendre)

Várkert Bazár (Budapest)

Visegrádi Fellegvár (Visegrád)

Kollekciók

Nyakláncok

Fülbevalók

Karkötők

Hajfésűk

Könyvjelzők

Prezentáció

Kapcsolat

Jókainé Gombosi Beatrix

beatrix@versartile.com

06 30 667 66 27

Forgalmazói hálózatom bővítése céljából viszonteladó partnerek jelentkezését várom!

 

Amennyiben a honlapon bemutatott
VERSARTILE üveglencsés ékszerek felkeltették érdeklődését, és üzleti lehetőséget lát forgalmazásukban, keressen elérhetőségeim bármelyikén, hogy tapasztalataim alapján, vállalkozása adottságainak megfelelően,
a legelőnyösebb ajánlatot nyújthassam!
Viszonteladóimnak a korrekt partnerség jegyében, gyors, pontos, rugalmas kiszolgálást biztosítok.