Hogyan, miből készülnek a VersARTile ékszerek?

 

Glass Dome Collection

Klasszikus üveglencsés ékszertípus, a ráutaló névválasztás is ezt tükrözi. A domború üveglencse alá illeszkedik a művészi igényességgel kiválasztott és kivitelezett, a lencse méretéhez és alakjához adaptált grafikai díszítmény, mely az ékszer fő karakterét, színállását, stílusát határozza meg. A készítéstechnika lehetőséget biztosít bármilyen motívum, téma grafikai feldolgozására. A lencse optikai hatása különlegesen izgalmassá teszi a befoglalt képet. A díszítménnyel egységet képező lencse antikolt, antiallergén felületkezelésű fém öntvény, vagy nemesacél, az ékszer vázát alkotó egyéb fém-részekkel felszerelt foglalatba illeszkedik.

 

Valenced Collection

A dallamos elnevezés finom kárpitanyagokkal borított, bevont díszítésre utal. A fél-lencse formájú idomot döntően kézműves, nagy odafigyeléssel kivitelezett műveletek során a legkülönfélébb, szemet, szívet gyönyörködtető színű, mintázatú, felületi hatású kelmékkel, szövet-anyagokkal, bőrökkel vonjuk be. A széleskörű esztétikai-, készítés technikai-, anyagismereti háttér birtokában jónéhány tradicionális mesterség (kékfestő, kézi hímző, kézi szövő, csipkeverő, szűcs) produktumainak felhasználására, ékszerként való megjelenítésére is lehetőség adódik. A gazdag szín- és díszítmény felhozatal mellett ezen ékszereink igazi különlegessége a valóságos, tapintható felületi hatás; a bársony anyagok meleghatású finomsága, a szaténos muszlin sejtelmes fénye, a prémium nappabőrök élő, természetes barkamintázata nagyban növeli ezen családhoz tartozó ékszereink nemességét. A bevont lencse-idom antikolt, antiallergén felületkezelésű fém öntvény, vagy nemesacél, az ékszer vázát alkotó egyéb fém-részekkel felszerelt foglalatba illeszkedik.

 

Venus Collection

A tengeri kagylóhéjból színre lépő Szépség-Istennő nevével fémjelzett ékszer-családunk fő díszítménye mi is lehetne más, mint a tengerek és édesvizek rejtelmes mélységeiben élő, kincseit lezárt titokként őrző kagyló héjából kialakított alkotóelemek. A kagylóhéj szépségének és díszítőhatásának egyedülálló volta annak szerkezetében rejlik; a gyöngyházként, a „gyöngyök anyjaként” is emlegetett anyag voltaképpen egy természetes rétegragasztott kompozit, melynek varázslatos irizáló (mély, szivárványosan csillogású) színhatása a szerkezetét alkotó vékony, áttetsző rétegek, illetve az őket összetartó polimer mátrix különleges fénytörésének eredménye. Díszítőművészetben történő felhasználása a Távol-Keleten évezredes múltra tekint vissza, hiszen a gyöngyház kinyerésére legalkalmasabb méretű és alakú kagylók a térséget övező trópusi tengerekben, óceánokban élnek. A későbbiekben kereskedelmi útvonalakon Európába is eljutott és előszeretettel alkalmazott díszítmény-alapanyaga lett a legkülönbözőbb míves mesterséggel foglalatoskodó műhelyeknek.

A kagylóhéj megfelelő tisztítása és előkészítése után tradicionális és modern eljárásokkal egyaránt kialakíthatóak belőle azok a legváltozatosabb formájú és színhatású elemek, amelyek antikolt, antiallergén felületkezelésű fém öntvény, vagy nemesacél, az ékszer vázát alkotó egyéb fém-részekkel felszerelt foglalatba illeszkedve az ékszerek meghatározó díszét adják.

 


 

Milyen anyagból készülnek a VersARTile ékszerek  fém részei, fokozottan érzékeny bőrűek viselhetik-e azokat?

Ékszereink fém részei a vonatkozó nemzetközi standardok és tanusítványok szerint antiallergén felületkezelésű ötvözetek, illetve nemesacél,  – minden konkrét termék esetében a terméklapon feltüntetve. Bőrirritáció, érzékenység előfordulásáról ékszereink esetében még nem kaptunk jelzést.

 

 

Milyen tárolási, használati körülmények mellett őrzik meg a legtovább eredeti szépségüket a VersARTile ékszerek?

Az ékszerek nem vízállóak, zuhanyzás, strandolás közben viselve nem garantálható épségük. Óvni szükséges őket extrém hőhatásoktól, tartós, közvetlen nap-, hő- és UV-sugárzástól, korrozív-, illetve maró anyagok, vegyszerek, tisztítószerek behatásától, intenzív fizikai behatásoktól (ütődés, nyomódás).

Tisztításuk, ápolásuk kíméletesen, száraz mikroszálas törlőkendővel, vagy speciális ékszertisztító kendővel lehetséges.

 

 

Megvásárolhatóak-e üzlet(ek)ben is a VersARTile ékszerek?

Saját üzletünk nincs, vásárokba nem járunk. VersARTile ékszerek webshopunkon kívül kiterjedt viszonteladói partner-hálózatunk üzleteiben vásárolhatóak meg. Ugyanakkor törekszünk rá, hogy (viszonteladóinkkal fenntartott korrekt viszony jegyében) webshopunk és viszonteladóink kínálata csak kismértékű egyezést mutasson, illetve árainkat egyeztetve összehangoljuk őket forgalmazóink áraival.

Felhívjuk a figyelmet, hogy viszonteladóink kínálatában jellemzően az ő sajátos adottságaikkal, helyi értékeikkel harmonizáló, gyakran az ő elképzeléseik, igényeik szerint készült, saját márkanevünk mellett viszonteladóink arculati elemeivel ellátott csomagolásban kínált ékszerek találhatóak. Forgalmazóinkról, elérhetőségükről, kínálatukról közösségi felületeinken folyamatosan informáljuk a Kedves Érdeklődőket.

 

 

Viszonteladóként van-e lehetőségem forgalmazni a VersARTile ékszereket?

Örömmel vesszük érdeklődését, amennyiben rendelkezik a megfelelő jogi és technikai feltételekkel ahhoz, hogy ékszereinket viszonteladóként forgalmazza. Kérjük, kattintson a „viszonteladóknak„-hivatkozásra, hogy megismerje a feltételeket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot eléhetőségeinken, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk az Ön számára.

 

 

Egyedi megrendeléseket vállalnak-e?

Egyedi elképzelést tükröző ékszerek rendelésre történő készítésére jelenleg nincs kapacitásunk.

A medálokhoz viszont felár nélkül kérhető az egyes termékfotókon láthatótól eltérő, tetszőleges nyakpánt, amely illeszthető az adott medállal! Ezen kérést a rendelés leadásakor, a megjegyzés rovatba szíveskedjenek feltüntetni!

Kínálatunkban ugyanakkor kis számban szerepelnek alkotói hátterünk által, maga az alkotás öröme motiválta, esetleg pályázati megmérettetésre szánt, különleges odafigyeléssel, kreativitással tervezett és különleges anyagokból, az átlagnál nagyobb munkaráfordítással készített ékszer-különlegességek, melyek megvásárolhatóak.

 

 

Szállítási idő – szállítási díjak

Készleten lévő termék esetén a rendelés leadásától (előreutalásos fizetés esetén az összeg számlára történő beérkezésétől) számított 3 munkanapon belül postára adjuk a küldeményt. Ha valamely termékből átmeneti készlethiány van, abban az esetben 7 napon belül tudjuk vállalni a postázást. A megrendelt ékszereket márkánk arculati elemeit magán viselő keménypapír és celofán csomagolásban (feláras opcióként VersARTile logoval díszített elegáns, dekorativ díszdobozban) kínáljuk. Kiszállítása a termék épségét megőrző védőcsomagolásban, értékbiztosított küldemény formájában történik.

A kiszállítás szállító partnerünk, a Magyar Posta Zrt. MPL Logistic üzletágának saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8.00-17.00 óra között. Szállító partnerünk tapasztalataink szerint a küldemények több, mint 90%-át a feladást követő munkanapon célba juttatja. Ugyanakkor a konstrukció NEM IDŐGARANTÁLT, ezért nem szavatolható a másnapi kézbesítés, kártérítési igény ezen a címen nem érvényesíthető!

Egyes időszakokban – pl. Karácsony előtt – szállítást végző partnerünk jelentősen megnövekedő szállítási igények miatti leterheltsége miatt előfordulhat, hogy a csomag kézbesítését csak több nap, esetleg egy hét átfutási idővel vállalja, kérjük az ilyen időszakokban ezt szíveskedjenek figyelembe venni. Amennyiben bármilyen okra visszavezethetően a fentiektől eltérő, annál hosszabb szállítási időre van kilátás, akkor minden esetben felvesszük a kapcsolatot Kedves Vevőnkkel a legoptimálisabb megoldás megtalálása érdekében.

MPL futárszolgálat által címre szállítva – 1600 Ft

PostaPontra (postán maradó, MOL-, COOP-, vagy egyéb szerződött partner által üzemeltetett átvételi pontra) szállítva – 1405 FT

MPL csomagautomatába – 945 Ft

FONTOS!

Fenti árak online bankkártyás fizetés, vagy előreutalás esetén érvényesek! Utánvétes fizetés esetén egységesen, minden konstrukcióban 400 Ft-os felár terheli a szállítási díjat.

A szállítási költség a csomagolási díjat is magában foglalja.

15.000 Ft feletti vásárlás esetén minden konstrukciót illetően A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ingyenes szállítás mellé VersARTile logoval díszített elegáns, dekorativ díszdobozt adunk ajándékba!